Openingsoverwinningen Van De Favorieten In Malmö

Anonim

Geen verrassingen in Malmö. In de eerste wedstrijdraces aan het begin van de Louis Vuitton Act 6 in Zweden kwamen de verwachte overwinningen van favorieten tot stand.

Het Duitse United Internet Team Duitsland had geen kans tegen Emirates Team Nieuw-Zeeland. Zelfs vóór de eerste boei op de Sont voor Malmö zat de bemanning van schipper Jesper Bank enkele bootlengtes achter de Nieuw-Zeelanders. Uiteindelijk was de voorsprong 1:39 minuten.

Topfavoriet en bekerverdediger Alinghi nam duidelijk afstand van de Zweedse Victory Challenge. De Zwitser, met Jochen Schümann aan het stuur, liet de Zweden 0:54 minuten achter.

Voor het Zuid-Afrikaanse team Shosholoz, met Tim Kröger uit Hamburg aan boord, zag het er bij het begin alleen uit alsof de verwachte nederlaag tegen BMW Oracle Racing niet al te duidelijk zou zijn. Op de 41ste verjaardag van Kröger had de Shosholozam Start twee seconden voorsprong op BMW Oracle. Maar met Chris Dickson aan het stuur, toonden de Amerikanen geen naaktheid en wonnen ze met 1:31 minuten.

Zoals verwacht versloeg het Italiaanse LunRoss ook het ChinTeam.

De Spaanse ploeg Desafio Espanol won van Mascalzone Latino, die opgaf na het scheuren van het grootzeil, maar in de middagrace weer kon strijden tegen LunRossw.

In de tweede wedstrijdrace van de dag treft het Duitse team Desafio Espanol, de Shos-holoz neemt het op tegen de Alinghi.